Aqua plock – Sommartider

My name is Stan

Adidas Stan Smith har prytt medvetna fötter i decennier. Originalet är vitt med svarta ränder, men sommarens sko kommer nu även i vackert blodröd.

 

Superdry

Sommarens boardshorts som funkar för både killar och tjejer. Inget du simtränar i, men överallt annars passar dem. Hela långa sommaren.

 

Stylade badvakter

Amerikansk TV-serie med vatten och livräddning i fokus. Spelades in mellan 1989 och 2001 och har visats på alla kontinenter utom Antarktis. David Hasselhoff och Pamela Andersson spelade två av de mest tongivande av de lättklädda badvakterna, som alla sprang i slowmotion i vattenbrynet mest hela dagen. Vill du göra en ”baywatch” på stranden i sommar är det precis så du ska göra. Och givetvis ska du vara klädd i rött – baywatchfärgen.

 

Pulskoll

Suunto heter märket som gör klockor för träning och outdooraktiviteter. Om du behöver en bra pulsklocka, kanske vill synka den med datorn för att kika på dina kurvor och framsteg, då är Suunto grejen för dig. Modellen på bilden heter Red Arrow.

 

Röda pjuck

När du inte vill ta ställning till hur du sätter i foten, hur långt du ska springa eller på vilket underlag – du vill bara ha en snygg röd sko. Då är Pumas California något för dig.

 

Våtsocka

Fryser du om tårna, kompis? Då kan du komplettera din våtdräkt med Sailfish sockor. Finns inte i rött, men är tillverkade i neopren och hittas på olanderswim.se

×

Kommentering är stängd.